Retour- en terugbetalingsbeleid

Retour- & terugbetalingsbeleid 

De klant heeft 14 dagen de tijd om de goederen terug te sturen, geteld vanaf de dag van de bestelling. De klant moet SEA ME by dot op de hoogte brengen van de retour via het retourformulier. Enkel dan is de retour geldig. De directe kosten voor het terugzenden van de goederen komen voor de rekening van de klant. Goederen die te laat werden teruggestuurd hebben geen recht op terugbetaling.

De klant wordt verzocht de artikelen terug te sturen in hun oorspronkelijke staat en verpakking, met alle erbij geleverde accessoires. Indien het teruggestuurde product op een of andere manier in waarde verminderd is, behoudt SEA ME by dot zich het recht voor om de klant aansprakelijk te stellen en schadevergoeding te eisen voor elke waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen door de klant dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. Alle teruggestuurde artikelen worden aandachtig onderzocht. Het uitgangspunt hierbij is dat de consument het artikel slechts mag inspecteren zoals hij dat in een winkel zou mogen doen. Teruggestuurde artikelen mogen niet gebruikt zijn. 

SEA ME by dot zal wachten met de terugbetaling tot dat hij alle goederen heeft teruggekregen.

SEA ME by dot betaalt de klant terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee de klant de oorspronkelijke transactie heeft verricht.