Who are we?

Hi beautiful

Aangezien SEA ME een kleine family business is, lijkt het leuk om jullie iets te vertellen over het team, het concept en de visie van SEA ME.

Vandaag bestaat het SEA ME team uit een hippe mama (Dotty) en haar 2 dochters (Jackie & Roxanne). Mode speelt al altijd een belangrijke rol in ons leven. Voor ons is mode immers een manier om je eigen unieke identiteit uit te drukken.

 

The journey so far!

In 2005 besloot Dot om op zichzelf haar eigen kledingzaak op te richten. Naarmate Jackie en Roxanne ouder werden groeide ook hun interesse voor de zaak. Omdat we een concept wilden creëren dat voor ons alle drie goed aanvoelde, hebben we samen besloten om in 2020 de winkel volledig te vernieuwen. Door onze capaciteiten te bundelen zijn we gekomen tot een winkel waar elke persoon ongeacht leeftijd & budget terecht kan.

“Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring.”

What's in a name?

De naam ‘SEA ME’ verwijst allereerst naar de zee aangezien onze winkel zich aan de Belgische kust bevindt. Daarbovenop wonen we al van kleins af aan nabij de zee waardoor we er samen een grote liefde voor delen. De zee vertegenwoordigt voor ons een bepaalde vrijheid & rust. Deze vrijheid & rust proberen we dan ook uit te stralen in onze winkel. Daarnaast verwijst ‘SEA ME’ naar onze overtuiging dat iedereen gezien mag worden omdat ieder van ons mooi en uniek is op zijn eigen manier. Wij houden er dan ook van om via mode jouw zelfvertrouwen een boost te geven!

Volg ons op Facebook & Instagram!

Blijf op de hoogte van SEA ME acties, nieuwtjes & evenementen!

Thank you!