Veelgestelde vragen

1. Betalingen

Wat zijn de betaalwijzen? 

 • Bij SEA ME heb je de keuze uit verschillende betaalwijzen:
  • Bancontact/maestro 
  • Kredietkaart 

   

  2. Verzending & levering

  Wat is de levertijd? 

  • Elke dinsdag worden de pakjes verstuurd met de post. Van zodra het pakje verstuurd is duurt het ongeveer 2 werkdagen vooraleer jij het pakje ontvangt.

  Hoeveel bedragen de verzendkosten?

  • Aangezien wij een kleine handelaar zijn is het voor ons helaas niet mogelijk om alle pakjes gratis te versturen. Om deze reden rekenen wij €4,99 aan voor het versturen van een pakje. Indien je echter minimum voor €100 besteld, versturen wij het pakje gratis. 

   

  3. Retour & terugbetaling

  Hoe stuur ik een artikel retour? 

  • Dit kan je doen door eerst en vooral het retourformulier in te vullen. Eenmaal je deze hebt ingevuld dien je het pakje zelf te versturen met de post. Je dient het pakje te versturen naar het volgende adres: Visserstraat 4, 8370 Blankenberge, België. In dit geval zal je dus zelf de retourkosten moeten betalen. Je kan er echter ook steeds voor kiezen om het pakje terug te brengen naar de winkel en dit is uiteraard volledig gratis.

  Dien ik te betalen voor mijn retour? 

  • Aangezien wij een kleine handelaar zijn is het voor ons niet mogelijk om retours gratis aan te bieden. Indien je echter een verkeerd item hebt ontvangen, kan je dit op het retourformulier aangeven. Dit retourformulier vind je onder het menu 'diensten'. In dit geval zullen wij uiteraard tussenkomen in de retourkosten. 

  Wanneer en hoe ontvang ik mijn terugbetaling indien ik een artikel retour heb gestuurd?  

  • Wij proberen alle artikelen (indien deze zich in oorspronkelijke staat bevinden + label nog bevestigd) binnen de 7 dagen na het ontvangen van de retour terug te betalen. Hou er rekening mee dat het dan nog enkele dagen kan duren vooraleer het bedrag terug op jouw rekening komt te staan. Wij betalen de klant terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee de klant de oorspronkelijke transactie heeft verricht. 

  Wat zijn de retourvoorwaarden? 

  • Ongedragen artikelen (in oorspronkelijke staat + label nog bevestigd) kunnen binnen de 14 dagen na het plaatsen van de bestelling aan ons worden geretourneerd. 

   

  4. Verkeerd artikel ontvangen

  Wat moet ik doen als ik een verkeerd artikel heb ontvangen? 

  • indien je een verkeerd item hebt ontvangen dien je het retourformulier in te vullen. Dit formulier kan je vinden onder het menu 'diensten'. Hier kan je aangeven dat je het verkeerde item hebt ontvangen. Vervolgens dien je het pakje zelf te versturen met de post naar het volgende adres: Visserstraat 4, 8370 Blankenberge, België. Je zal dus in eerste instantie zelf de retourkosten betalen. Eenmaal wij echter het teruggestuurde pakje met het foute item ontvangen, zullen wij de retourkosten en de kosten van het artikel terug betalen op de rekening waarmee de oorspronkelijke transactie werd verricht. 

   

  5. Artikelen omruilen

  Is het mogelijk om een artikel te ruilen? 

  • Het is helaas niet mogelijk om een artikel direct om te ruilen. Om alsnog het gewenste artikel te ontvangen kan je het artikel dat je wilt ruilen retourneren en een nieuwe bestelling plaatsen.

   

  6. Bevestigingsmail

  Wat moet ik doen als ik geen bevestigingsmail heb ontvangen? 

  • Wanneer je de bevestigingsmail van de bestelling niet hebt ontvangen, kan het zijn dat deze wordt tegen gehouden door de spamfilter van je e-mailprogramma. Je kan dan best even je spammail controleren. Mocht je ook hier geen bevestigingsmail terug vinden, neem je best even contact met ons op. Zo kunnen wij controleren of de bestelling geplaatst werd. 

   

  7. Contact 

  Hoe kan ik contact opnemen met SEA ME by Dot? 

  • Indien u vragen heeft, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Wij willen er alles aan doen om onze klanten tevreden te houden. U kan op verschillende manieren contact met ons opnemen:
   • E-mail: info@seamebydot.com
   • Whatsapp: +32479491580