Om het retourproces voor uw bestelling te starten, voert u uw e-mailadres of telefoonnummer en het onderstaande bestelnummer in.

Hoe stuur ik een artikel retour?

Eerst en vooral dien je bovenstaand retourformulier in te vullen. Eenmaal je deze hebt ingevuld zijn er 2 manieren om het pakje terug bij ons te krijgen. Je kan het pakje zelf versturen met de post naar het volgende adres: Visserstraat 4, 8370 Blankenberge, België. In dit geval zal je dus zelf de verzendingskosten moeten betalen. Je kan er echter ook voor kiezen om het pakje terug te brengen naar de winkel. In dit geval zijn er uiteraard geen retourkosten.

Dien ik te betalen voor mijn retour?

Aangezien wij een kleine handelaar zijn is het voor ons niet mogelijk om retours gratis aan te bieden. Indien je echter een verkeerd item hebt ontvangen, kan je dit op bovenstaand retourformulier aangeven. In dit geval zullen wij uiteraard tussenkomen in de retourkosten.

Wat zijn de retourvoorwaarden?

Ongedragen artikelen (in oorspronkelijke staat + label nog bevestigd) kunnen binnen de 14 dagen na het plaatsen van de bestelling aan ons worden geretourneerd.

Wanneer en hoe ontvang ik mijn terugbetaling indien ik een artikel retour heb gestuurd?

Wij proberen alle artikelen (indien deze zich in oorspronkelijke staat bevinden + label nog bevestigd) binnen de 7 dagen na het ontvangen van de retour terug te betalen. Hou er rekening mee dat het dan nog enkele dagen kan duren vooraleer het bedrag terug op jouw rekening komt te staan. Wij betalen de klant terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee de klant de oorspronkelijke transactie heeft verricht.